Două persoane au decedat după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un copac și s-a răsturnat
Social 9 octombrie 2019, 21:40 | 1315

Tragedie pe șosea în municipiul Comrat. Doi bărbați, de 29 și, respectiv, 42 de ani, au murit după ce au fost striviți de fiarele mașinii în care se aflau. Mai multe informații despre acest accident, dar și alte știri, aflați în continuare.

Nenorocirea a avut loc în preajma localitătății Beșalma. La volan se afla tânărul de 29 de ani, iar alături bărbatul de 42 de ani. Potrivit poliției, șoferul ar fi pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe carosabil și a ajuns într-un copac de pe marginea drumului. Lovitura a fost puternică - conducătorul auto și pasagerul acestuia au murit pe loc.

La spital, după accident, s-a pomenit și un cuplu din raionul Fălești. Bărbatul de 68 de ani și soția lui, de 62 de ani, au fost răniți după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc satul Popovca. Polițiștii spun că șoferul a pierdut controlul mașinii, pentru că nu ar fi adaptat viteza corespunzătoare pe un drum de pietriș.

Un tânăr din Chișinău a rămas fără permis de conducere, pentru că a urcat beat la volan. El a fost oprit de inspectorii de patrulare pe bulevardul Cuza Vodă din sectorul Botanica. Testul a arătat că șoferul era sub influența alcoolului - avea 0,73 mg per litru în aerul expirat.

În consecință, șoferul de 35 de ani a rămas fără permis de conducere până la pronunțarea unei deciziii judecătorești și riscă să fie cercetat penal. 

Opinia ta contează. Comentează!