Nenorocirea a avut loc în preajma localitătății Beșalma. La volan se afla tânărul de 29 de ani, iar alături bărbatul de 42 de ani. Potrivit poliției, șoferul ar fi pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe carosabil și a ajuns într-un copac de pe marginea drumului. Lovitura a fost puternică - conducătorul auto și pasagerul acestuia au murit pe loc.

La spital, după accident, s-a pomenit și un cuplu din raionul Fălești. Bărbatul de 68 de ani și soția lui, de 62 de ani, au fost răniți după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc satul Popovca. Polițiștii spun că șoferul a pierdut controlul mașinii, pentru că nu ar fi adaptat viteza corespunzătoare pe un drum de pietriș.

Un tânăr din Chișinău a rămas fără permis de conducere, pentru că a urcat beat la volan. El a fost oprit de inspectorii de patrulare pe bulevardul Cuza Vodă din sectorul Botanica. Testul a arătat că șoferul era sub influența alcoolului - avea 0,73 mg per litru în aerul expirat.

În consecință, șoferul de 35 de ani a rămas fără permis de conducere până la pronunțarea unei deciziii judecătorești și riscă să fie cercetat penal.