Un tânăr de 22 de ani și o tânără de 26 de ani și-au pierdut viața într-un teribil accident cu motocicleta
Social 28 iunie 2022, 19:52 | 821

Un bărbat de 22 de ani și o femeie de 26 de ani și-au pierdut viața într-un teribil accident cu motocicleta. S-a întâmplat noaptea trecută în satul Țahnăuți din raionul Rezina. Tânărul care conducea motocicleta nu avea permis de conducere, iar în urmă cu două luni a fost sancționat de polițiști. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Doi tineri de 17 și 19 ani au fost reținuți, fiind suspectați de comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari. Valoarea drogurilor ridicate de polițiști depășește, pe piața neagră, 300 de mii de lei. Aceștia au fost documentați de polițiști și procurori timp de o lună, perioadă în care au fost efectuate achiziții de control și acumulat materialul probatoriu. Tinerii au fost reținuți în flagrant, iar în timpul perchezițiilor corporale, polițiștii au depistat carduri bancare, telefoane mobile cu ajutorul cărora distribuiau pastilele „Ecstasy” și alte substanțe. Drogurile depistate au fost ridicate pentru a fi supuse expertizei chimice. Indivizii sunt cercetați în libertate pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în proporții deosebit de mari. Aceștia riscă de la 7 la 15 de ani de pușcărie.

Alți doi bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore și riscă să ajungă după gratii pentru că au pus în circulație bani falși în valoare de două milioane de ruble rusești și o mie de dolari americani. Bancnotele false au fost scoase din circulație. Activitatea membrilor grupului a fost monitorizată de autoritatea de investigație începând din ianuarie 2022. Achiziția de control, efectuată de un agent sub acoperire, sumele de bani indicate au fost ridicate de la membrii grupului, cu rol de prevenire a punerii lor în circulație. În consecință, pe 27 iunie, doi bărbați au fost reținuți și audiați de PCCOCS.

Un bărbat de 22 de ani și o femeie de 26 de ani și-au pierdut viața noaptea trecută într-un accident cu motocicleta. Tânărul care conduce motocicleta nu avea permis de conducere, iar anterior a fost sancționat de polițiști. Inspectoratul General al Poliției precizează că accidentul s-a produs în satul Țahnăuți din raionul Rezina. Preliminar s-a stabilit că șoferul, fără permis de conducere, aflându-se la ghidonul motocicletei, nu a ținut cont de faptul că drumul este acoperit cu prundiș. Motocicleta a derapat și s-a izbit în bordura de pe marginea carosabilului după care a fost proiectată într-un pilon electric și într-un gard din beton. Urmare a impactului, ambele persoane au decedat până la sosirea ambulanței. Potrivit IGP, în luna mai, motociclistul a fost sancționat pentru ignorarea Regulamentului circulației rutiere, cu reținerea unității de transport la parcarea specială. Asta nu l-a oprit să urce însă din nou pe altă motocicletă. De la începutul anului, în Moldova, s-au produs 118 accidente cu implicarea motocicletelor. Din cauza acestora, nouă persoane au decedat, iar 110 au suferit diverse traumatisme.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie