Unii pietoni își pun viața în pericol și trec strada prin locuri interzise
Social 21 ianuarie 2020, 20:11 | 1495

Isi risca zilnic viata traversand strada neregulamentar! Este un tablou obisnuit pentru bulevardul Dacia din capitala unde oamenii nu mai au rabdare sa ajunga pana la o trecere de pietoni si fac slalom printre masini. Timp de jumatate de ora cat i-am urmarit, peste 60 de oameni au incalcat legea chiar in fata inspectorilor de patrulare, antrenati in operatiunea ”Pietonul”.

În mare parte, cei care traversează neregulamentar strada sunt bătrânii. Ei spun că le este greu să se deplaseze până la trecerile de pietoni, iar prin subterană le este frică să meargă.

Unii au fost iuți de picior, așa că pentru a le explica riscurile traversării ilegale, polițiștii au trebuit să fugă după ei.

Unii pietonilor au scăpat cu o simplă avertizare. Alții, care nu aveau acte, au fost identificați în baza de date și le-au fost întocmite procese verbale.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, pe parcursul anului trecut au avut loc 344 de accidente din cauza pietonilor nedesciplinați. În urma acestora, 58 persoane și-au pierdut viața, iar 295 au fost rănite. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie