Un șofer beat a provocat un accident cu implicarea a cinci automobile într-un sat din Drochia
Social 5 august 2022, 19:52 | 564

Carambol la Drochia. Un șofer beat a provocat un accident cu implicarea a cinci automobile. Potrivit poliției, tânărul de 27 de ani a lovit mai multe mașini parcate pe acostament după care a tamponat nouă pietoni. Toți au fost transportați la spital.

Un bărbat de 41 de ani care se afla la volanul unui Volkswagen a fost stopat de inspectorii de patrulare pentru depășirea limitei de viteză. Acesta a ignorat cerințele polițiștilor și a continuat deplasarea prin localitatea Prepelița din raionul Sângerei. Urmărirea a durat câteva minute. Cu ajutorul altor echipe de polițiști, șoferul a fost oprit forțat, dar a reușit să accidenteze o mașină de serviciu a oamenilor legii. Bărbatul a fost testat cu aparatul „Drager”, care a arătat o concentrație de 1,10 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, ceea ce reprezintă stare de ebrietate cu grad avansat. Acesta a fost înlăturat de la volan, iar mașina a fost dusă la parcarea specială.

Un alt bărbat de 44 de ani, din raionul Fălești, a ajuns pe banca acuzaților, fiind învinuit de punerea în circulație a drogurilor. Polițiștii au intrat în posesia informației, precum că într-un apartament din sectorul Ciocana al capitalei sunt comercializate substanțe narcotice, totodată fiind organizat și consum de droguri în grup. Urmare a descinderilor în apartamentul suspectului, polițiștii au ridicat mai multe pachețele cu diferite tipuri de droguri, un cântar electronic, recipiente din sticlă confecționate pentru inhalarea drogurilor și bani. Anterior, organizatorul a mai fost condamnat pentru infracțiuni similare. Acesta riscă până la 15 ani de pușcărie.

Un accident cumplit a avut loc în noapte de 4 spre 5 august, în satul Sofia din raionul Drochia. Un tânăr de 27 de ani, aflat la volanul unui automobil de marca Renault, în circumstanțe necunoscute, a accidentat un vehicul care staționa regulamentar pe partea dreaptă a drumului. Din cauza impactului, cel din urmă a fost proiectat într-un alt automobil, care, la rândul său, a lovit alte două vehicule parcate în preajmă. De asemenea, au fost tamponați nouă pietoni care se aflau în adiacentul unui local. Aceștia aveau vârste cuprinse între 19 și 54 de ani. Toți au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii au stabilit că șoferul era în stare de ebrietate. A fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Opinia ta contează. Comentează!