Un bărbat a fost lovit mortal de o camionetă în timp ce trecea strada neregulamentar
Social 11 octombrie 2019, 16:15 | 1224

Un bărbat a fost lovit mortal de o camionetă pe traseul Chișinău - Orhei. Ce spune poliția, aflați în cele ce urmează.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, victima, în vârstă de 39 de ani, traversa neregulamentar șoseaua. El ar fi fost beat când s-a produs accidentul. La volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 65 de ani, care nu era în stare de ebrietate.

Caz șocant în raionul Orhei. Un băiat de 14 ani ar fi fost urcat cu forța într-o mașină de către o persoană necunoscută, ieri la ora 16:30. Polițiștii au fost alertați de către bunica adolescentului. El a fost găsit ulterior pe o stradă din oraș. Poliția l-a depistat pe răpitor. Bărbatul de 34 de ani, locuitor al municipiului Orhei, și-a recunoscut fapta. În cadrul audierilor, el a declarat că îl suspecta pe băiat că i-a furat bicicleta. L-a urcat pe copil în mașină, pentru ca acesta să arate unde a ascuns-o, apoi i-a permis să plece. Poliția insistă: dacă ați fost deposedat de un bun sau ați fost victima unui fapt ilicit, sesizați urgent Poliția la 112.

Indivizii care apar în imagini sunt căutați de poliţie. Ei sunt suspectați de un șir de furturi din locuințe din comuna Stăuceni. Suspecții au sustras bunuri și bani, cauzând un prejudiciu total de 30 de mii de lei. Acum, ei riscă muncă neremunerată în folosul comunităţii, de la 120 la 240 de ore, sau închisoare, până la 4 ani. 

Opinia ta contează. Comentează!