Un automobil a derapat de pe drum şi a ajuns într-un copac
Social 18 septembrie 2019, 16:04 | 897

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în satul Ţânţăreni, raionul Anenii Noi. O mașină a derapat de pe traseu şi a ajuns într-un copac. Șoferul a fost transportat la spital. Amănunte aflați din următorul grupaj de știri.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat aproape de ora 8 dimineață. Ajunşi la faţa locului, salvatorii l-au găsit pe șofer, un bărbat în vârstă de 23 de ani, blocat în autoturismul avariat. Omul a fost scos dintre fiare și a fost preluat de Serviciul asistență medicală urgentă pentru îngrijiri medicale. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii IGSU au intervenit în 26 de situaţii de risc.

Un alt accident s-a produs în Chișinău. Două mașini s-au ciocnit violent, la intersecția străzilor Sarmisegetusa și Cuza-Vodă. Unul dintre conducătorii auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii șoferi implicați în accident au câte 29 de ani, a declarat ofițerul de presă al Poliției, Natalia Stati. Nu se știe, deocamdată, cine a încălcat regulamentul rutier.

Iar în Căușeni un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital după ce a fost tamponat de o mașină, în timp ce se deplasa cu bicicleta într-o curbă și nu a fost observat de șofer. Accidentul a avut loc ieri, în orașul Căinari. La volanul automobilului se afla un bărbat de 31 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Raional Căușeni cu o fractură la piciorul stâng. Circumstanțele accidentului se stabilesc. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie