Jurnalul orei 17, 21 Iunie
Jurnalul orei 17:00 21 iunie 2021, 19:12 | 1452

Prezentat de Vasile Luchianu

Dosarul deputatului partidului Șor, Petru Jardan, vizând concesionarea „Aeroportui Internațional Chișinău” a fost transmis în judecată. Potrivit Procuraturii, Jardan este învinuit de „abuz în serviciu” în proporții deosebit de mari, în interesul unui grup criminal organizat, pe care l-ar fi comis din funcția de director general interimar al întreprinderii. Totodată, procurorii l-au trimis în judecată și pe fostul director al Departamentului financiar-administrativ al Aeroportului, Alexandru Ciutac.

Patru primari și un consilier raional Râșcani anunță că părăsesc Partidul Democrat. Într-o declarație, aleșii locali afirmă că nu mai au încredere în conducerea acestei formațiuni. Liderul PD Pavel Filip afirmă că doar un primar a plecat din partid, după ce ar fi fost amenințat.

Premierul armean Nikol Pashinyan a câştigat cu o largă majoritate alegerile legislative anticipate, potrivit rezultatelor complete publicate luni. Principalul său rival, Robert Kocharyan, a denunţat ''fraude'', relatează AFP. Aproximativ 2,6 milioane de alegători armeni au fost chemaţi la urne pentru a alege 101 deputaţi pentru cinci ani.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie