Începând cu 1 martie, în fiecare zi de luni până joi, la 22:00, urmăriți la Jurnal TV serialul „Pablo Escobar – Baronul Răului”
Social 25 februarie 2021, 17:37 | 1207

Faimosul traficant de droguri Pablo Escobar își spune povestea la Jurnal TV. Din săptămâna viitoare, de luni până joi, de la 22:00 urmăriți la postul nostru de televiziune serialul biografic de excepție „Pablo Escobar – Baronul Răului”.

Serialul prezintă viața lui Pablo Escobar, care a ajuns de la hoț mărunt la conducerea unui imperiu al drogurilor. Supranumit „Regele Cocainei”, Escobar a fost cel mai bogat criminal din istorie, cu o avere de miliarde de dolari.

În anii 80, Escobar deja devine cunoscut internațional pentru trafic cu droguri în Statele Unite, Mexic, Puerto Rico și Republica Dominicană. Datorită influenței dobândite, Escobar avea susținerea oficialilor guvernamentali, a judecătorilor și politicienilor, cărora obișnuia să le zică prompt: sau accepți mită sau cei fi ucis. În aproape 18 ani în care a condus cel mai mare imperiu al drogurilor, numele Pablo Escobar a devenit este asociat cu uciderea a peste 200 de politiști și 600 de civili.

În fiecare zi, de luni până joi, de la ora 22:00, fiți cu ochii pe Jurnal TV pentru un nou episod din serialul „Pablo Escobar - Baronul Răului”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie