Image-Description
Andrei Năstase: Manipularea cu cifre a autorităților și TV-urilor oligarhice vizavi de protest - OFENSĂ adusă întregii țări
Politic 25 iunie 2018, 13:47 | 4595

Manipularea cu cifre lansată de autorități și holdingurile media oligarhice din Republica Moldova, în legătură cu protestul de ieri, este o ofensă adusă întregii țări.

Astfel a reacționat primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, la declarația Inspectoratului General de Poliție, precum că la protest au fost trei mii de oameni, dar și la știrile difuzate de posturile controlate de Vladimir Plahotniuc.

„Manipularea cu cifre lansată de autorități și holdingurile media oligarhice din Moldova vizavi de protestul din 24 iunie 2018 este o ofensă adusă întregii țări și este sfidătoare la adresa tuturor oamenilor care au ieșit duminică în stradă pentru o viață în Libertate, în Demnitate și Adevăr”, a declarat Andrei Năstase.

„Prin felul exemplar în care ieri am reiterat Adunarea din 6 septembrie 2015, prin numărul impresionant de participanți, prin calitatea și curățenia acţiunii, prin comportamentul demonstrat am dat o adevărată lecție de democrație Europei și lumii. Sunt mândru că putem reprezenta acești Oamenii, din care descindem”, a adăugat primarul ales al capitalei.

Amploarea protestului față de anularea alegerilor, organizat de forțele antioligarhice și proeuropene, a fost confirmată de imagini. Piața Marii Adunări Naționale a fost ieri neîncăpătoare pentru oamenii veniți din toate colțurile țării pentru a cere validarea mandatului primarului ales, Andrei Năstase.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie