Piața Centrală, plină de oameni
Social 4 iunie 2020, 19:50 | 2172

Piața Centrală din Chișinău s-a umplut de lume. Cu măști puse pe jumătate de față și fără a păstra o distanță minimă recomandată, cumpărătorii s-au îmbulzit astăzi să ajungă la tarabe, ca în zilele bune de până la pandemie. De cealaltă parte, directorul pieței, Ion Pântea, spune că se respectă toate regulile impuse de Comisia extraordinară de sănătate publică.

În dimineața zilei, la poarta Pieței centrale era mare aglomerație. Distanța socială e aproape de zero. Unii au încercat să intre fără mască.

Ajunși în piață, mulți oameni uită de coronavurus. Măștile de protecție sunt puse alandala. ”Nu pot respira”, răspund cei, pe care i-am întrebat de ce nu respectă regulile.

Vânzătorii spun că îi îndeamnă mereu pe cumpărătorii să respecte distanța, deoarece nu ar dori să fie iar închisă piața.

Directorul Pieței Centrale, Ion Pântea, susține că toate regulile impuse de Comisia extraordinară de sănătate publică sunt respectate, dar sunt excepții.

Prim-ministrul Ion Chicu a declarat miercuri că dacă nu vor fi respectate regulile de prevenire a infectării cu noul tip de coronavirus, Piața Centrală din Chișinău ar putea fi închisă din nou. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie