Un angajat al unui centru de reabilitare pentru copii, care aparține Ministerului Sănătății al Republicii Moldova în Sergheevka a murit
Social 1 iulie 2022, 19:22 | 617

Un angajat al unui centru de reabilitare pentru copii, care aparține Ministerului Sănătății al Republicii Moldova în Sergheevka, a murit, iar alți cinci angajați au fost răniți urmare a bombardamentelor de noaptea trecută ale invadatorilor ruși. Toți cei care au avut de suferit locuiau în clădirea lovită de racheta trimisă de ruși.

Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco pe Facebook. Ministerul a precizat pentru Jurnal TV că atât cei răniți, cât și persoana decedată sunt cetățeni ucraineni. Ala Nemerenco a spus că sanatoriul deținut de autoritățile moldovene este renovat și este destinat copiilor cu probleme de sănătate din Moldova. Activitatea instituției a fost stopată în perioada pandemică. Ministerul mai precizează că, în timpul atacului cu rachete, centrul nu a avut de suferit grav. Iar Ministerul de Externe de la Chișinău a emis un comunicat în care a condamnat atacul absolut nejustificat cu rachete rusești. "Este încă o dovadă de agresiune inacceptabilă asupra obiectivelor civile după recentul atac din orașul Kremenciuk", scrie în comunicatul citat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie