Maia Sandu: este nevoie de mobilizare
Politic 1 noiembrie 2018, 21:43 | 2109

Blocul pe care îl formează Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma Demnitate și Adevăr rămâne deschis pentru eventuali candidați onești, iar schimbările pe care le poate face opoziția proeuropeană în cazul câștigării alegerilor parlamentare vor putea fi resimțite de cetățeni în șase luni. Până atunci, însă, este nevoie de mobilizare maximă. Sunt declarațiile președintei PAS, Maia Sandu, și au fost făcute aseară la TVR Moldova. Detalii, în cele ce urmează.

Maia Sandu a spus că viitorul bloc va fi format din Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, membri ai societății civile, dar nu numai...

Cât despre listele comune pentru alegerile parlamentare, Maia Sandu afirmă că procesul de muncă în acest sens este în toi.

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate a fost întrebată și despre primele acțiuni pe care le va întreprinde blocul anunțat în cazul accederii la guvernare.

În justiție este necesară schimbarea oamenilor, consideră liderul PAS.

Maia Sandu a adăugat că locuitorii Republicii Moldova ar putea resimți rezultate concrete în șase luni de la schimbarea guvernării.

Declarațiile Maiei Sandu nu au fost comentate deocamdată de autorități. 

Opinia ta contează. Comentează!