Silvia Radu se vede în turul doi
Politic 10 aprilie 2018, 16:14 | 3731

Deşi a anunţat abia astăzi că intră în cursa pentru Primăria Chișinău, Silvia Radu îşi imagina strategii electorale încă de vineri. Într-un interviu pentru publicaţia ”newsmaker.md”, Radu a mărturisit că se vede în turul doi al scrutinului şi că speră să fie agreată chiar şi de către Maia Sandu. De cealaltă parte, preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate spune că nu va susține niciodată regimul Plahotniuc.

În cadrul interviului oferit acum patru zile publicaţiei newsmaker.md, Silvia Radu a fost întrebată dacă va accepta sau nu susţinerea Partidului Democrat, în cazul în care va concura în alegerile noi pentru primăria Chișinău. Iată şi răspunsul...

În replică, preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a declarat că Vladimir Plahotniuc îi oferă Silviei Radu o susținere mediatică și administrativă totală, însă nu-i poate oferi și respectul chișinăuienilor, pentru că acesta nu se cumpără.

La acuzaţiile că este controlată de Partidul Democrat, Silvia Radu spune că e vorba "doar de speculaţii". Ea insistă că e o persoană de sine stătătoare și nu reprezintă interesele niciunui partid. Precizăm că,preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr Andrei Năstase este candidatul unic al forțelor proeuropene antioligarhice în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău.

Opinia ta contează. Comentează!