Image-Description
Andrei Năstase: „Alegerile parlamentare din 24 februarie nu trebuie să ne dezbine”
Politic 21 ianuarie 2019, 11:30 | 2181

Alegerile parlamentare din 24 februarie nu trebuie să ne împartă, nu trebuie să ne dezbine. Cele mai recente presiuni la care sunt supuși candidații ACUM din circumscripții, din partea reprezentantilor PD, ne îngrijorează și ne revoltă, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS.

„Dincolo de opțiunile fiecăruia dintre noi, dincolo de diferențele fundamentale de abordare a temelor esențiale ale Moldovei trebuie să avem grijă să rămânem OAMENI, să nu uităm cine suntem și cât de important este să ne respectăm, unul altuia, dreptul constituțional de a alege și de a fi ales. Această țară nu aparține doar unora, așa cum, într-un mod absolut incalificabil, cei care astăzi conduc Moldova vor să înțelegem. Moldova nu este a celor care sunt astăzi în poziția de a valida liste de semnături, de a decide, în mod arbitrar, cine are sau nu dreptul să candideze!”, afirmă liderul DA.

„Fac un apel către toți cei aflați de voie sau de nevoie în slujba regimului Plahotniuc-Dodon! Vă rugăm din toată ființa noastră să înțelegeți că există viață și după 24 februarie! Tot lângă noi veți trăi, nu lângă Plahotniuc sau lângă Dodon! Ei nici nu vă cunosc, pentru ei reprezentați, cel mai probabil, doar niște unelte de care, în această perioadă, se folosesc doar! Nu lângă ei trăiți astăzi, ci tot alături de noi! Putem trăi în bună înțelegere după 24 februarie! Eliberați-vă!”, a mai îndemnat Andrei Năstase.

Opinia ta contează. Comentează!