Susținere din România pentru Năstase
Politic 30 martie 2018, 20:05 | 2365

Decizia forţelor antioligarhice de a se implica în bătălia pentru Primăria Chișinău este salutată şi de către administraţiile municipale şi judeţene din România. Cei care reprezintă adevărate modele de administrare urbană l-au felicitat pe Andrei Năstase, aseară, în cadrul unor intervenţii telefonice la talk-show-ul "Cabinetul din Umbră". "Este important să ne consolidăm", a subliniat Năstase.

Pe durata emisiunii, au avut intervenții telefonice preşedintele Consiliului judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul de Oradea, Ilie Bolojan. Ambii și-au exprimat susținerea pentru candidatul unic al Platformei Demnitate și Adevăr și al Partidului Acțiune și Solidaritate.

Primarul de Oradea, Ilie Bolojan, aflat în fruntea oraşului deja de zece ani, vicepreşedinte la nivel naţional al PNL şi fost secretar general al Guvernului, a accentuat că un primar bun este cel care are grijă de banii publici ca de proprii bani, subliniind niște reguli pentru dezvoltarea orașelor.

Oradea şi Suceava sunt două dintre oraşele vizitate săptămâna trecută de către Andrei Năstase, pe lângă Cluj-Napoca şi Sibiu. La finalul emisiunii, Andrei Năstase a avut un mesaj pentru cetățeni.

Mesaje de susținere pentru Andrei Năstase au venit și prin intermediul comunicatelor de presă. Partidul Național Liberal România, cu care Platforma DA, PAS și PLDM au semnat protocoale de colaborare, a salutat desemnarea lui Andrei Năstase drept candidat unic pentru funcția de primar al Chișinăului, dar și crearea unei alianțe antioligarhice în vederea scrutinului parlamentar din acest an.

Și deputatul USR, Matei Adrian Dobrovie, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a avut un mesaj.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă comune, Partidul Acţiune şi Solidaritate a anunțat că susține candidatura preşedintelui Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, la alegerile anticipate pentru Primăria Chișinău.

Opinia ta contează. Comentează!