Jurnalul orei 17, 3 Mai
Jurnalul orei 17:00 3 mai 2021, 19:00 | 1620

Prezentat de Vasile Luchianu

Sărbătorile reunesc familii, dar, odată ce ele trec, multe familii sunt nevoite să se despartă, din nou. Astăzi, la Aeroportul Internațional Chișinău, am surprins momente triste - bunici, care și-au petrecut nepoții, mame care s-au despărțit de copiii lor. Paștele i-a adunat pe toți la o masă, dar astăzi, drumul i-a dus spre Aeroport. Au lăsat în urmă casa părintească și.. multă tristețe.

La două luni de la debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 în Republica Moldova, au fost administrate 147 mii 315 doze de vaccin. Peste 17 mii de persoane au fost imunizate cu ambele doze. Cea mai bună rată de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 se înregistrează în municipiul Chișinău. La polul opus, cu cele mai puține doze anti-COVID administrate este Autonomia Găgăuză, cu numai 34 de persoane vaccinate.

A muncit mai mulți ani peste hotare, iar când a revenit la baștină, a investit banii câștigați, inclusiv la nuntă, într-o afacere cu flori. Acum se bucură de succes, este fericit lângă familie și nici nu-și imaginează cum ar fi să plece din nou din sat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie