De Ziua Națională a României, studioul Jurnal FM a devenit neîncăpător
Social 1 decembrie 2022, 19:29 | 522

Studioul Jurnal FM a devenit astăzi neîncăpător! Îmbrăcați în ie și cu tricolorul la piept, întreaga echipă a postului de radio a cântat pentru ascultători vechi melodii ale neamului. Mândri că sunt români, dar și cu multe emoții, colegii noștri de la radio s-au descurcat de minune.

VICTOR GÂNDEA, director Jurnal FM: "În acest an am decis să scoatem toată echipa în față, să arătăm că Jurnal FM nu este doar mănunchiul de oameni care îi vedeți și auziți zilnic, dar sunt mult mai mulți. Mai ales că toți gândesc, trăiesc românește. Am zis hai să cântăm cu toții împreună muzică tradițională românească, pentru a scoate în evidență că suntem un popor, un neam, gândim la fel, vorbim la fel."

Deși cunosc aceste piese de-o viață, nu s-au gândit niciodată că ar putea să le cânte în emisie directă. Așa că a fost o dimineață cu multe emoții, spun colegii noștri de la Jurnal FM.

LIDIA MARIN, redactor șef Jurnal FM: "Eu tare sper, echipa întreagă tare speră că ceea ce au auzit cei care ne urmăresc la Jurnal FM, cei care au privit Jurnal TV au rămas impresionați de munca noastră. A fost o muncă de două săptămâni, a fost toată lumea implicată în această activitate."

SERGIU BEZNIȚCHI, prezentator Jurnal FM: "Eu de exemplu am ales o melodie de a lui Nicu Alifantis, dar până la urmă văzând că a mea colegă Iuliana a rămas singură cu piesa „Drumurile noastre” am zis să mă ofer ca parte din duet și să o cântăm împreună, astfel încât să o încurajez, să o susțin și eu pe ea, și ea pe mine.

Cu un show de lumini în culorile tricolorului, cu un tort ce reprezintă harta României Mari, dar și cu renumita piesă a Zdubilor, interpretată de întreaga echipă! Așa s-a încheiat show-ul dedicat Zilei Naționale a României la Jurnal FM.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie