Anul acesta, în grădinițele din Chișinău nu vor fi spectacole prilejuite de sărbătorile de iarnă
Social 23 noiembrie 2020, 15:23 | 657

În grădinițele din Chișinău nu vor fi organizate spectacole cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a anunțat astăzi viceprimarul Ilie Ceban în cadrul ședinței operative a Primăriei. De altă părere este viceprimarul Angela Cutasevici, care spune că matineele pot avea loc, doar că fără prezența părinților.

Potrivit autorităților, în perioada 13 - 19 noiembrie în grădinițele din municipiul Chișinău au fost înregistrate patru cazuri de COVID-19 în rândul copiilor. Peste 280 de preșcolari stau acasă. În rândul educatorilor sunt confirmate 26 de cazuri. Alte 27 de cadre didactice sunt în autoizolare.

ILIE CEBAN, viceprimar al capitalei: "Urmează toți directorii absolut să fie informați și atenționați că nu vom admite și nu se vor organiza matinee anul acesta."

ANGELA CUTASEVICI, viceprimar al capitalei: "Nu neapărat să fie organizat cu prezența fizică a părinților. Copilașii pregătesc, învață poezii, cântece pentru că așa este în curicula lor. Forma de organizare a matineelor sigur că va fi discutată cu directorii, dar cu siguranță acest lucru nu se va întâmpla cu prezența părinților în instituțiile educaționale."

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie