Pe podul de pe strada Mihai Viteazul din Chișinău s-a produs un accident în lanț
Social 18 ianuarie 2022, 19:26 | 878

Șoferii au circulat astăzi bară la bară și nervoși din cauza ninsorii care a generat ambuteiaje. Pe alocuri, pe drumuri s-a creat polei și mâzgă, iar din această cauză s-au produs mai multe accidente. Pe o stradă, de exemplu, s-au tamponat trei mașini în lanț.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs în jurul orei 16:00 pe podul de pe strada Mihai Viteazul din capitală. Au fost implicate trei mașini. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele. Șoferul care va fi găsit vinovat, riscă șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei. Din imaginile distribuite de internauți se observă că, pe arterele principale ale orașului, s-au format ambuteiaje, iar șoferii au circulat bară la bară.

Pe parcursul zilei de astăzi a fost în vigoare și codul portocaliu de vânt puternic. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în orele următoare de asemenea va ninge slab, iar la noapte, mercurul din termometre va coborî până la minus două grade Celsius, iar din această cauză pe drumuri se va forma polei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie