OMS a anunțat un număr record de îmbolnăviri pe glob
Externe 15 septembrie 2020, 17:44 | 849

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat un număr record de îmbolnăviri pe glob: aproape 308 de mii în 24 de ore. În toată lumea însă sunt în jur de 30 de milioane de cazuri confirmate, iar pentru un milion de oameni, Covid-19 a fost final de drum.

India a trecut de 94.000 de noi cazuri raportate zilnic, iar Statele Unite și Brazilia au înregistrat , fiecare, în jur de 45.000 de infecții în plus, tot în 24 de ore. Donald Trump continuă să prezică apariţia - în curând - a unui vaccin eficient și susţine că America se descurcă bine în lupta cu pandemia.

DONALD TRUMP, președintele SUA: "Vom avea un răspuns foarte bun în curând. Întotdeauna am spus, chiar și fără vaccin, virusul dispare. Când vom avea vaccinul sau tratamentul, va fi o zi fantastică și cred că asta se va întâmpla foarte repede."

O companie care dezvoltă unul dintre vaccinurile experimentale anti Covid, anunţă progrese în privința dobândiri imunităţii celor vaccinați în cadrul testelor clinice.

Președintele Trump a ţinut în Nevada primul sau miting electoral în interior, dar acest fapt i-a înfuriat pe unii responsabilii locali. Statele Unite numără peste 6,5 milioane de persoane infectate cu coronavirus și 194 de mii de decese.

Opinia ta contează. Comentează!