Un minor de 16 ani a fost reținut de poliţie după ce ar fi jefuit un taximetrist din Chișinău
Social 22 iulie 2021, 20:45 | 864

O femeie de 50 de ani, originară din raionul Soroca, a fost găsită moartă lângă calea ferată din adiacentul localității Putinești, raionul Florești. Poliția a fost alertată de către o locuitoare a satului. Detalii la acest subiect și alte știri urmăriți în continuare.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor al orașului Fălești ținea în casă droguri. Polițiștii au depistat în locuință două pachete din hârtie cu masă vegetală uscată de culoare verde cu miros specific de marijuana. De asemenea, au fost depistate și ridicate trei sticle din masă plastică destinate consumului de cânepă. Drogurile și recipientele din plastic au fost ridicate și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizei. Oamenii legii au inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Un minor de 16 ani a fost reținut de poliţie după ce ar fi jefuit un taximetrist din Chișinău. Incidentul s-a produs în noaptea de 24 iunie. Poliția a fost alertată de către șoferul în vârstă de 55 de ani, care a declarat că activează ca taximetrist și prin aplicație online a fost chemat pe strada Mircea cel Bătrân cu deplasarea în sectorul Buiucani. În automobil a urcat un tânăr, care ajungând la destinație i-a sustras telefonul mobil, după care a fugit printre blocuri. Suspectul s-a dovedit a fi un minor de 16 ani, locuitor al Chișinăului. În cadrul acțiunilor procesual penale și-a recunoscut vina. Tânărul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat pentru jaf și furt. Acum, el riscă până la șapte ani de închisoare.

O femeie de 50 de ani, originară din raionul Soroca, a fost găsită moartă lângă calea ferată din adiacentul localității Putinești, raionul Florești. Polițiștii au stabilit identitatea cadavrului. Ulterior a fost găsit suspectul - un bărbat de 51 de ani, din aceeași localitate. Potrivit poliției, victima ar fi consumat alcool cu suspectul. Între cei doi s-ar fi iscat o ceartă la beție, iar în consecință bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu un obiect ascuțit. Pe suprafața cadavrului au fost depistate multiple plăgi în regiunea gâtului și toracelui. Bărbatul a încercat să ascundă obiectul infracțiunii, aruncându-l într-o grădină din preajma gospodăriei sale, unde a fost depistat de polițiști.

Opinia ta contează. Comentează!