Jurnalul orei 17, 27 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 27 septembrie 2022, 23:20 | 738

Prezentat de Vasile Luchianu

Părinții au plecat peste hotare, iar copiii lor, care au acum șapte și 11 ani, au ajuns în grija bunicii. De ajutor - nici vorbă. Din cei puțin peste două mii de lei din pensie, bunica Eugenia Eftodii le cumpără copiilor caiete, cărți și bomboane. Nu se plânge niciodată și spune că va depăși toate greutățile pentru a-și vedea nepoții mari.

Igor Dodon rămâne în arest la domiciliu până pe 21 octombrie. Decizia a fost luată astăzi de Curtea de Apel, care a admis cererea procurorilor de a prelungi măsura preventivă de arest la domiciliu cu încă zece zile. Magistrații au respins recursul avocaților lui Dodon, care au cerut revocarea măsurii preventive.

Procurorii cer conexarea celor două dosare în care este vizat Alexandr Stoianoglo. Același lucru îl solicită și avocații lui Stoianoglo. Judecătorul Natalia Patrașcu a expediat astăzi dosarul în care Stoianoglo este învinuit de încălcarea inviolabilității vieții personale a fostului procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, la același complet de judecători, care examinează un alt dosar în care este vizat Stoianoglo. Potrivit lui Viorel Morari, conexarea dosarelor va conduce la tergiversarea examinării cauzei penale.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie