Localurile ar putea fi redeschise pe 1 iunie
Social 22 mai 2020, 23:11 | 2095

Restaurantele și cafenelele ar putea fi redeschise din întâi iunie. Una dintre condiții este adaptarea la cerințele și măsurile recomandate de autorități pe durata stării de urgență în sănătatea publică.

Anunțul despre redeschiderea localurilor a fost făcut de Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova. La redeschidere, administratorii localurilor vor impune anumite reguli stricte.

CONDIȚIILE PENTRU DESCHIDEREA LOCALURILOR/ sursa: facebook

1. distanță socială (distanță între mese 1,5 metri). 2. mese de maximum 8 persoane, cu excepția grupurilor constituite din membrii familiei cu rudenie de gradul I-II; 3. măsuri sanitare obligatorii angajați (mască, mănuși, măsurarea temperaturii angajaților la intrarea în tură și înregistrarea sub semnătură a angajaților în registrul de sănătate a unității); 4. dotarea locațiilor cu dozatoare de gel sanitarizant; 5. igienizarea și dezinfectarea programată a spațiilor de lucru; 6. informație pentru consumatori pe ușa de intrare a însemnelor de urmat; 7. instrucțiuni pentru protecția împotriva COVID19 în fiecare meniu sau pe mesele clienților.

Precizăm că odată CU instituirea stării de urgență în Republica Moldova, toate restaurantele au fost nevoite să-și închidă ușile pentru vizitatori. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie