La grădiniță nu merg, dar bani strâng
Social 24 iunie 2020, 16:12 | 11519

Părinții trebuie să plătească indiferent de situație. Este mesajul unei angajate a grădiniței nr. 44 din Chișinău, care îi anunță pe părinții copiilor din grupa sa că ar face bine, dacă ar da bani pentru amenajarea unui teren de joacă. Pentru lucrări se cer 300 de lei. În caz contrar, apar probleme. Directorul instituției preșcolare afirmă că nu știe nimic despre colectări de bani, iar reprezentanții Primăriei promit că vor clarifica situația.

Un telespectator ne-a expediat pe adresa de email [email protected] mai multe mesaje, în care părinții copiilor din grădinița nr 44 sunt „rugați” să contribuie cu bani pentru amenajarea terenului de joacă. În mesaje, educatoarea Ludmila amenință că „în grupă nouă nu se trece, până nu se repară terenul de joacă”. ”Am solicitat forță fizică”, ne-a declarat autorul acestor mesaje.

Educatoarea a recunoscut că a cerut bani de la părinți, doar că nu 300, ci câte 35 de lei, deși în mesajele ei se arată că ar trebui de colectat toată suma.

Directorul grădiniței nr 44, Radusea Castraveț, ne-a declarat nu știe nimic despre colectarea de bani de la părinți.

”Este un fapt regretabil”, ne-a declarat în context viceprimarul de Chișinău, Angela Cutasevici.

Orice taxe percepute de educatori, profesori sau comitetele părintești sunt ilegale. Dacă ați fost martorii unui eveniment care poate deveni o știre, sunați-ne la 022 859 000 sau scrieți-ne la adresa de email [email protected]

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie