Andrei Năstase, în oraşele României
Politic 22 martie 2018, 19:31 | 1387

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, candidat pentru funcția de primar al Chișinăului, a ales să dea start unei campanii de informare la Suceava, Cetatea de scaun a lui Ștefan cel Mare și Sfânt, capitală a Moldovei timp de două secole. Turul lui Năstase include și alte oraşe de referinţă din România - Sibiu, Cluj-Napoca și Oradea. Scopul politicianului este să preia buna experiență de administrare ale acestora.

Andrei Năstase și-a început campania la Cetatea de Scaun a Sucevei. Acest oraș, declarat destinație europeană de excelență, cu o moștenire culturală și istorică incontestabilă și cu peste zece etnii conlocuitoare, aidoma Chișinăului, a fost ales drept punct de pornire în turul său.

De la Suceava, Andrei Năstase a mers la Putna, la o însemnată slujbă de seară, lângă mormântul Domnitorului Ștefan cel Mare, pentru a primi binecuvântarea Părintelui Arhimandrit, Starețul Melchisedec Velnic.

Andrei Năstase a plecat astăzi la Cluj, pentru a prelua practicile de administrare urbană eficientă, după model european. Ulterior, va ajunge la Oradea şi Sibiu, unde va avea mai multe întâlniri importante.

Opinia ta contează. Comentează!