Champions League, la Jurnal TV
Social 29 septembrie 2022, 19:55 | 15877

Jurnal TV a obținut încă o piesă de rezistență! Postul nostru de televiziune va fi singurul din Republica Moldova, care va transmite în exclusivitate Champions League, cea mai tare competiție inter cluburi din lume. Showul începe săptămâna viitoare! Numele comentatorilor este, deocamdată, o taină, dar administrația postului promite că alegerea îi va impresiona pe telespectatori.

ADRIAN BURAGA, directorul general Jurnal TV: "Așa cum am promis la începutul acestui sezon, ne-am ținut de promisiune că vom aduce cele mai tari și cele mai bune produse pe postul Jurnal TV. Astăzi vrem cu mândrie să anunțăm că începând din 4 octombrie, Jurnal TV va fi singurul post național care va difuza meciurile din Champions League."

O altă surpriză este Conference League. Meciurile din acest campionat vor fi transmise la postul nostru de televiziune în fiecare zi de joi, de la ora 22.00.

ADRIAN BURAGA, directorul general Jurnal TV: "Nu doar Champions League, dar în ziua de joi vom transmite și meciurile din Conference League, unde anul acesta avem echipe foarte bune și o competiție sănătoasă, care cu siguranță vor prezenta un spectacol minunat."

Adrian Buraga nu se grăbește să anunțe numele comentatorilor sportivi, însă promite că aceștia îi vor impresiona pe telespectatori.

ADRIAN BURAGA, directorul general Jurnal TV: "Vor fi comentate de comentatorii noștri, va fi o surpriză pentru telespectatorii noștri, așa că recomandăm să fiți aproape de Jurnal TV."

Marți, 4 octombrie, Jurnal TV va transmite meciul de la Milano dintre Inter și FC Barcelona. Miercuri, 5 octombrie, va fi difuzată partida de pe Santiago Bernabeu, dintre Real Madrid și Șahtior Donețk. Joi, 6 octombrie vom fi în direct cu Praga, acolo unde Slavia o va găzdui pe campioana României, CFR Cluj.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie