După o ploaie torențială, mai multe străzi din orașul Soroca s-au transformat în râuri
Social 28 septembrie 2022, 19:43 | 719

O mare parte a orașului Soroca a fost inundată astăzi de o ploaie torențială. Pe unele străzi apa ajungea la genunchii trecătorilor. Presa locală scrie că după fiecare ploaie mai puternică, ”Soroca se transformă într-un oraș pe apă”. Responsabilii de la primărie afirmă că localitatea este inundată din cauza reliefului și a străzilor neasfaltate.

Din imaginile făcute public vedem că străzile au fost acoperite de ape, iar mașinile circulă cu dificultate.

Oamenii traversau cu chiu cu vai strada pe trecerile de pietoni, care erau acoperite de șuvoaie. Purtătorul de cuvânt al primăriei Soroca ne-a spus că orașul este inundat din cauza reliefului și a străzilor neasfaltate.

STELIANA SOLOVEI, purtător de cuvânt Primăria Soroca: "- Problema este din cauza reliefului, este vorba despre cum este așezat municipiul Soroca. Sunt străzi care din cauza reliefului sunt inundate. Autoritățile au întreprins măsuri, străzile sunt curățite, se mătură. A fost o ploaie torențială. -Și unele străzi ar trebui să fie asfaltate în municipiul Soroca. Se lucrează la această problemă, dar pentru că bugetul este limitat, autoritățile nu pot asfalta toate străzile adiacente."

Steliana Solovei spune că asfaltarea străzilor din oraș ar putea dura mai mulți ani.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie