Au estorcat peste un milion de lei; Acțiunile ilegale au avut loc în Republica Moldova, iar poliția a reținut un suspect
Social 5 mai 2021, 16:11 | 530

Doi cetățeni ai Azerbaidjanului l-au șantajat și amenințat cu moartea pe un bărbat din Turcia. Acțiunile ilegale au avut loc pe teritoriul Republicii Moldova, iar poliția a reținut un suspect. Victima, de 45 de ani, a fost șantajată timp de trei luni de către doi azeri, de 25 și 30 de ani.

Suspecții au amenințat victima cu un pistol de model necunoscut și au deposedat-o de automobil. Ulterior, prin aplicarea violenței și amenințare cu moartea, sub pretextul unei datorii inexistente, au estorcat de la victimă un milion 600 de mii de lei”, spun polițiștii. După mai multe verificări, suspecții au fost identificați, unu dintre ei a fost reținut și arestat pentru 30 de zile, iar cel de-al doilea, anterior condamnat cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pentru tentativă de omor, este anunțat în căutare internațională. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Opinia ta contează. Comentează!