Image-Description
Maria Ciobanu, îndemn la protest: Mâine în PMAN vom spune un NU hotărât guvernării nocturne și vânduților din Parlament
Social 25 august 2018, 12:10 | 8338

Deputata PLDM, Maria Ciobanu, îndeamnă toți cetățenii să iasă mâine în Piața Marii Adunări Naționale la protest pentru a spune un NU hotărât guvernării nocturne și vânduților din Parlament.

„Dragii mei, știu că vă pasă, știu că vă sufocă minciuna sfruntată din gura uzurpatorului, că nu mai vreți să-i răbdați în fotoliul de deputat pe traseiști, mizeriile societății, care nu s-au vândut doar pe ei, ci și speranța pe care ați investit-o în ei, de aceea PMAN ne așteaptă mâine, pentru a spune un NU hotărât guvernării nocturne și vânduților din Parlament!”, susține Maria Ciobanu.

„Cât de mare și tare nu s-ar crede Plahotniuc, cât de devotate nu i-ar fi instituțiile de drept, poporul și doar poporul poate decide cine să fie la cârma statului! Cu bani poți cumpăra averi, poți prosti un număr anumit de cetățeni, dar nu poți cumpără și nici prosti toți cetățenii statului”, a declarat deputata PLDM.

Asfel, Maria Cioabanu a avut un îndemn:

„Vă îndemn cu întreaga mea ființă să facem mâine, 26 august, dovada unui comportament civilizat și curajos, să nu ne lăsăm intimidați de țuți, shori, zombi, lagute mărunte”, susține deputata PLDM.

„Fiecare cetățean contează, de la mic la mare, de aceea vă dau întâlnire mâine, duminică, 26 august, în Piața Marii Adunări Naționale!”, a conchis Maria Ciobanu.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie