Un bărbat de 43 de ani a rămas blocat sub dărâmăturile unui garaj în satul Costești, raionul Ialoveni
Social 29 iunie 2022, 16:39 | 622

Un bărbat de 43 de ani a rămas blocat sub dărâmăturile unui garaj, în satul Costești, raionul Ialoveni. Incidentul a avut loc marți seara. Salvatorii au efectuat o misiune contra cronometru. Bărbatul a fost rănit grav, spune poliția.

LILIANA PUȘCAȘU, ofițer de presă IGSU: "Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:41. Pentru efectuarea lucrărilor de deblocare–salvare, la fața locului au intervenit două echipaje de salvatori. Angajații IGSU au stabilit că persoana cu multiple traumatisme era în viață, aflându-se sub dărâmăturile unui garaj cu suprafața de 50m2. Bărbatul era conștient și se afla blocat pe jumătate în nămol și pământ, fiind acoperit cu o placă de beton."

Salvatorii au ridicat placa sub care se afla sinistratul și l-au scos la suprafață. El s-a ales cu mai multe traumatisme.

LILIANA PUȘCAȘU, ofițer de presă IGSU: "Bărbatul a suferit fracturi a membrilor superioare și diverse traumatisme a membrilor inferioare și traumatism cranio-cerebral, fiind imediat predat medicilor, care au venit la fața locului. Acesta a fost luat de urgență la spital pentru ulterioare investigații."

Cauza și circumstanțele producerii incidentului urmează a fi stabilite.

Opinia ta contează. Comentează!