Trei morți într-un accident sinucigaș
Social 28 septembrie 2020, 19:56 | 1661

Un individ a urcat beat la volan și a murit, luând viața a încă doi oameni, într-un accident sinucigaș. Nenorocirea a avut loc noaptea aceasta, lângă satul Corlăteni, raionul Râșcani.

Acest buchet de flori de pe marginea drumului marchează locul impactului fatal. Cand am trecut cu masina, initial l-am observat pe el, si apoi resturile de automobil. Totul s-a intamplat aici, la intrarea in satul Corlateni. Soferul originar din Balti, fiin beat la volan, a iesit pe contrasens și a lovit frontal o mașină in care se aflau patru oameni. Șoferul si fetița lui, de trei luni, au decedat. Mama copilei si ruda care se afla in mașină sunt internați la spitalul de la Balti. Femeia încă nu cunoaste despre cumplita tragedie. Intre timp, am luat legatura cu una dintre rudele familiei. Ea ne-a spus că de fapt cei patru, care sunt originari din raionul Briceni, se intorceau de la botezul micutei. Informatia nu ne-a fost confirmată deocamdată de politie. Sotia soferului sinucigaș a anuntat că acesta a urcat beat la volan, dar a fost prea tarziu. După cum ne-a comunicat comisarul orasului Balti, dacă apelul ar fi facut cu cinci minute mai devreme, tragedia putea fi prevenită.

Poliția a aflat că accidentul fatal a fost provocat de către un bărbat de 33 de ani, care s-a certat cu soția și, fiind beat, a urcat la volan cu avertizarea că pleacă să se sinucidă. El a intrat cu mașina pe contrasens și a ciocnit frontal o altă mașină, în care erau patru persoane. Au murit șoferul, un bărbat de 28 de ani, și fetița lui, de trei luni. Soția șoferului și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri, se află sub supravegherea medicilor.

Poliția a fost alertată la miezul nopții. O femeie a anunțat că soțul ei a urcat beat la volanul mașinii „Skoda Octavia” și a plecat într-o direcție necunoscută. La scurt timp, inspectorii au fost anunțați că în preajma satului Corlăteni, raionul Rîșcani, s-a produs un accident rutier.

Poliția continuă să investigheze circumstanțele tragediei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie