Emisiunea ”Fii Sănătos” revine la Jurnal TV cu Maria Marian și Bogdan Dascăl
Social 18 octombrie 2021, 17:44 | 982

Emisiunea ”Fii Sănătos” revine la Jurnal TV cu Maria Marian și Bogdan Dascăl. Veți avea parte de povești cutremurătoare de viață, care au zguduit societatea. În fiecare seară de luni, de la 17.30, fiți alături de noi! În platou vom invita și experți, care se vor pronunța pe marginea unor subiecte importante. Iată ce vă așteaptă în această ediție.

Astăzi la FII SĂNĂTOS: La un an de la tragedie, soțul Nataliei Chirilov, polițista din Criuleni, răpusă de COVID-19, a vorbit pentru prima dată după decesul ei. În prezent, bărbatul încearcă să fie și mamă pentru cei trei copilași.

RUSLAN CHIRILOV, soțul Nataliei Chirilov: "Sufletește nu îmi ajunge, pur și simplu, mă scol în fiecare dimineața și unde dorm este o fotografie și întotdeauna cu ochii la ea mă duc. Și îi zic bună dimineața. Și mă scol dimineața ți în fiecare dimineața mă duc la mormant mai stau de vorbă și după aceea plec la lucru."

SINICLIU ALIONA, medic de familie Policlinica MAI: "De la ea știam că are copilași acasă, era pozitivă că își punea toate speranțele că va ajunge să își vadă copii și cu atat mai mult cu copilaș nou născut. Dar s-a întamplat ireversibilul. Era foarte optimistă era cu speranță și cu ganduri pozitive pentru ași vedea copii, dar cu regret."

Venim și cu o poveste cu final fericit. Cine este eroina, veți afla astăzi, de la 17.30, la Fii Sănătos cu Maria Marian și Bogdan Dascăl.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie