Breaking News

  • COVID-19 în Republica Moldova: Urmăriți situația la zi, în timp real – află mai mult
  • COVID-19 în Republica Moldova: Urmăriți situația la zi, în timp real – află mai mult

Stimaţi telespectatori, prieteni ai Jurnal TV!

Vă exprimăm toată recunoştinţa noastră pentru generozitatea cu care ne-aţi ajutat atunci, când am avut nevoie. A contat mult pentru noi.

Vă mulţumim, că apreciaţi munca noastră. Suportul financiar, pe care îl solicităm va fi investit în crearea unor emisiuni noi şi a buletinelor de ştiri, autentice şi veridice, toate într-o locaţie nouă, mai puţin costisitoare.

Val Butnaru:

„Noi atragem doar 50 la sută din publicitate pentru necesitățile noastre. Granturile occidentale pe care la avem nu acoperă toate cheltuielile. Iată de ce am hotărât să mă adresez, sperând să puteți să ne ajutați. Sunt aproape sigur, pentru că ne-ați mai ajutat o dată, acum un an și jumătate, când mulți credeau că această televiziune o să moară. Avem și restanțe salariale pentru două luni. Vom vedea cum le rezolvăm, dar acum este important acest studio nou în care vrem să trecem și să începem lucrările de amenajare din luna august. Sper să ne ajutați, acum totul depinde de dumneavoastră. Împreună putem să facem lumină, mai multă lumină”, a fost apelul directorului Jurnal Trust Media.

Iată care sunt rechizitele bancare:

ICS REFORMA ART SRL

Mun.Chisinau, str.Valea Dicescu,7

c/f 1009600027847

cod TVA 0207548

c/b MD33ML000000002251134121

MOLDMD2X334

BC Moldindconbank SA fil Stefan cel Mare Chisinau

Dragi telespectatori, numai voi ne insuflaţi curajul necesar pentru a lupta în continuare pentru o viaţă decentă pentru fiecare dintre noi!

Fii patronul JurnalTV donează prin Patreon

Sustine-ne printr-o donație lunară/anuală pe PayPal

Susține-ne cu cât dorești!