Strategia de dezvoltare a Combinatului de vinuri ''Cricova'', prin consolidarea și modernizarea sectorului agricol
Advertorial 26 aprilie 2024, 21:54 | 1016

În cadrul strategiei de dezvoltare 2022-2027 a Combinatului de Vinuri “Cricova” S.A., a fost pus în aplicare un proiect ambițios de extindere și fortificare a plantațiilor viticole. Începînd cu luna decembrie 2023, a fost inițiată campania de pregătire pentru plantare a celor peste 670 de hectare de teren, transferate în gestiunea C.V. Cricova de către Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, împreună cu Agenția Proprietății Publice.

În cadrul proiectului, Combinatul de Vinuri “Cricova” investește într-un sistem de suport modern pentru viță de vie de cea mai înaltă calitate, cu un sistem de suport destinat îngrijirii mecanizate și sistemelor de prelucrare mecanice.

Progresul înregistrat în pregătirea și plantarea terenurilor viticole primite în gestiune reflectă angajamentul Combinatului de Vinuri “Cricova” față de dezvoltarea durabilă și eficientă a industriei vitivinicole. Prin colaborarea strânsă cu autoritățile și investițiile continue, compania își consolidează poziția în industrie.

Opinia ta contează. Comentează!