Jurnalul orei 19, 15 August
Jurnalul orei 19:00 15 august 2022, 21:50 | 1330

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Fostul primar de Chișinău, Silvia Radu, este vizată într-un dosar de spălare a peste 2 milioane de euro. Ea apare alături de trei angajați ai Autorității Aeronautice Civile, unul dintre care a fost reținut astăzi.

Centrul pentru Jurnalism Independent cere Parlamentului să excludă jurnaliștii din categoria subiecților pasibili de răspundere în temeiul articolului 70 din Codul contravențional, denumit „Calomnia”. Lacuna legislativă a ieșit la iveală după sancționarea administratorului Jurnal TV Val Butnaru pentru o investigație jurnalistică difuzată de postul nostru de televiziune.

Când carburanții se scumpesc, prețurile și tarifele pentru populație cresc, dar când prețul benzinei și motorinei scade - autoritățile uită să mai coboare tarifele pentru oameni. O echipă Jurnal TV a aflat ce cred despre acest fenomen cetățenii simpli.

Gata cu birocrația la perfectarea pașapoartelor. Agenția Servicii Publice a anunțat noile reguli, dar și ieftinirea pașapoartelor biometrice de la 850 de lei la 650 de lei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie