Panică la bordul unui avion
Externe 12 iulie 2019, 18:39 | 1288

Au crezut că e ultima lor călătorie. Zeci de pasageri ai unui avion al companiei Air Canada au fost răniți, după ce aeronava a intrat într-o zonă de turbulenţe. Detalii aflați din următorul grupaj de știri externe.

Aeronava, cu 284 de oameni la bord, zbura de la Vancouver la Sydney, dar piloții au cerut permisiunea de a ateriza de urgență pe cel mai apropiat aeroport. Asta după ce, în urma turbulențelor puternice, 35 de oameni au fost răniți, iar alții au suferit atacuri de panică. Cei care nu aveau centura cuplată au fost ridicați în aer și s-au lovit de plafon, a povestit un pasager pe o rețea de socializare. Avionul a aterizat la Honolulu, unde pasagerii au fost așteptați de mai multe ambulanțe pentru a le fi acordat ajutor medical.

Incident la Atena. Doi oameni ai legii au fost răniți după ce mai mulţi indivizi au atacat o secţie de poliţie din zona Acropole din capitala greacă. Făptașii au aruncat cu pietre şi alte obiecte în clădirea instituției și au fugit de la fața locului. Unul dintre ei a fost, ulterior, reținut. Atacurile, de obicei fără victime, împotriva ţintelor diplomatice, serviciilor publice sau sucursalelor bancare sunt frecvente în Grecia. De cele mai multe ori, poliţia le pune pe seama mişcărilor extremiste sau anarhiste locale.

175 de mii de dolari au căzut dintr-o mașină de transportat valori, după ce ușile blindatei s-au deschis în mers. S-a întâmplat pe o autostradă din orașul american Atlanta, spre marea bucurie a șoferilor aflați în trafic. Oamenii nu au mai stat pe gânduri, au ieșit din mașini și au început să adune banii. Unii dintre ei s-au ales cu câteva mii de dolari, nu pentru mult timp însă. Poliția le cere acum să restituie banii. În caz contrar, riscă să fie acuzați de furt. 

Opinia ta contează. Comentează!