”Vreau la Țară”, un reality show cu haz
Social 28 octombrie 2022, 19:53 | 1629

De mâine, 29 octombrie, savurați un nou proiect marca Jurnal TV - reality-show-ul „Vreau la Țară”! Este vorba despre un proiect în care artiști, influenceri, persoane publice din diferite domenii vor munci cot la cot în gospodării țărănești. În sat, persoanele publice sunt puse la treabă de către prezentatorii Cătălin Lungu și Nicoleta Adam.

RADU ȘARBEI, producător: "Am încercat să livrăm un produs original, sută la sută autohton cu personalități și oameni din domeniul public de la noi. Vorbim de jurnaliști, artiști, influenceri pe care îi aducem în zonele rurale, asta poate fi o pensiune sau o gospodărie și îi punem la treabă acolo."

Să convingă persoanele publice să participe la primul reality-show de acest fel din Republica Moldova a fost o provocare, mărturisește prezentatoarea emisiunii ”Vreau la țară”, Nicoleta Adam, însă efectul este pe măsură așteptărilor.

NICOLETA ADAM, prezentatoare: "La sat, cum spune toate lumea, munca nu se termină niciodată, este mereu de măturat, de cosit, de legat via, de dat la porci, la păsări. Au fost situații în care oamenii nu voiau să muncească la 40 de grade. Noi am muncit non-stop trei zile. Am avut incidente cu colega noastră, Felicia, care a adus foarte multă veselă și i-am zis ia-o pe rând pentru că ai să o scapi și totul a căzut peste ea, s-a tăiat, s-a lovit."

NICOLETA ADAM, prezentatoare: "Știi care e diferența dintre mine și Cătălin în acest proiect, că el este cumva Căpcăunul eu sunt cumva prietena invitaților, nu puteam să îi pun la treabă și eu să nu fac nimic. Cătălin a zis că vom primi emisiunea și vom vedea cine și cât a muncit, pentru că eu nu l-am văzut să muncească. Cătălin a fost mai mult cu verificatul, pentru că venea și îmi zicea ”Vezi că aici este un pic de praf” mai șterge odată."

Reality-show-ul ”Vreau la țară” are 12 episoade, care vor fi difuzate începând cu această sâmbătă, 29 octombrie și duminică, 30 octombrie, de la ora 22.30 doar la Jurnal TV.

Opinia ta contează. Comentează!