Strada Ion Pruncul, plină de gropi
Social 2 aprilie 2024, 20:05 | 214

Locuitorii capitalei sunt nemulțumiți de starea proastă a drumurilor. Mulți sunt de-a dreptul exasperați atunci când circulă pe strada Ion Pruncul. Șoferii dau cu mașina dintr-o groapă în alta. Deși au fost efectuate unele intervenții de plombare a carosabilului, mulți se plâng că aceste reparații nu s-au făcut cum se cuvine.

PAULA BEJENARI, reporter Jurnal TV: "Strada Ion Pruncul este plină de gropi. Unele dintre acestea au dimensiuni enorme și sunt adânci. Cu nervii întinși strună, șoferii spun că nu au văzut astfel de drumuri nicăieri. Oamenii insistă că o reparație este absolut necesară. În caz contrar, această stradă va fi impracticabilă."

Șoferii care circulă deseori pe Ion Pruncul spun că aceste gropi în carosabil au fost acoperite de multe ori, dar lucrările nu s-au făcut calitativ.

Primăria Municipiului Chișinău a anunțat luni că în capitală au început lucrările de frezare și plombare cu asfalt fierbinte a găurilor de pe partea carosabilă. În total, au fost plombate suprafețe de peste 2700 metri pătrați, iar alte 2500 de metri pătrați de carosabil au fost frezate. În următoarele trei săptămâni ar urma să se intervină pe toate străzile care necesită remedieri cu asfalt fierbinte.

Opinia ta contează. Comentează!