PORT MALL - unde magia devine realitate
Advertorial 5 decembrie 2023, 20:25 | 1605

Chișinăul a avut parte de un spectacol de mare anvergură! Weekend-ul trecut, într-o atmosferă de festival, cu personaje neobișnuite și covor roșu, PORT MALL a dat start sărbătorilor de iarnă așa cum nu s-a mai văzut! Cel mai mare mall din țară a devenit punctul de întâlnire al celor mai atipici Moși Crăciun: clasic, sport, modern și disco.

În drum spre locaţie, cei 4 Moși au făcut un adevărat show pe străzile capitalei! Scenariul clasic cu Alba ca Zăpada a fost înlocuit cu defilarea renumitului cuplu Barbie și Ken, fiind însoțiți de o paradă impresionantă de zeci de mașini cu steaguri și ATV-uri roșii. Ajunși la PORT MALL, eroii au fost întâmpinați de mii de oameni entuziasmați și ropote de aplauze!

Fanfară, soldăței de plumb, echipă de dansatori, mașini retro, joc de lumini, decor special, toate au creat o ambianță inedită! Și apoi ce fel de sărbătoare fără colinde! Studioul muzical InTact Art a pregătit un spectacol de suflet pentru toate vârstele!

Să nu uităm și de daruri! PORT MALL a dat startul campaniei „Cel mai mare Secret Santa vine la PORT MALL”! Cei patru Moși au fost primii participanți, care au lăsat la poșta SECRET SANTA cadouri generoase:IPhone 15, PlayStation 5, uscător de păr Dyson și un dar secret.

Dar surprizele nu se opresc aici! Începând cu 2 decembrie, PORT MALL a pregătit o agendă plină de evenimente și activități speciale, extinse pe toată durata lunii, fără întrerupere. Lună plină de evenimente la PORT MALL!

Opinia ta contează. Comentează!