Jurnalul Sportiv, 14 Martie
Sport 14 martie 2022, 21:07 | 936

După eliminarea din Liga Campionilor Kylian Mbappe și-a decis viitorul: va merge la Real Madrid din vară, când îi expiră contractul cu PSG. Publicația spaniolă Marca asigură că totul e rezolvat și a dezvăluit inclusiv salariul, prima de instalare și când va semna Kylian Mbappe cu Real Madrid.

Rusia continuă să invadeze Ucraina de mai bine de două săptămâni, iar Vladimir Klitschko opune rezistență chiar de pe front, unde luptă împotriva cotropitorilor. Fostul mare boxer postează constant pe rețelele de socializare încă de la începutul conflictului militar, iar srecent a transmis un mesaj dur poporului rus, în special celor din armată, care astăzi se află pe teritoriul Ucrainei.

Ucraina se află în a 19-a zi de război, provocat de Rusia, iar situația din țara vecină este tragică. Fostul mare fotbalist ucrainean Andriy Shevchenko, cel care a pregătit prima reprezentativă inclusiv la EURO 2020, a dezvăluit că mama și sora sa trec prin clipe dificile, într-un buncăr din Bucha, oraș de lângă Kiev care a fost bombardat de ruși în ultimele zile.

Barcelona a făcut spectacol pe Camp Nou împotriva lui Osasuna în etapa cu numărul 28 din La Liga, scor 4-0. În urma acestui rezultat, Barcelona a revenit din nou pe podium în La Liga, pe locul trei, cu un total de 51 de puncte, la cinci puncte în spatele echipei de pe poziția secundă, Sevilla.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie