Jurnalul orei 19, 11 August
Jurnalul orei 19:00 11 august 2023, 21:14 | 954

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Tânărul de 21 de ani, care este acuzat că a omorât-o pe copila din raionul Râșcani, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Suspectul va sta în penitenciarul numărul 11 din municipiul Bălți. Acesta a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Fostul deputat PD Vladimir Andronachi, cercetat penal pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari în dosarul fraudei bancare, a fost eliberat din arest la domiciliu sub „garanție personală”. Decizia a fost luată astăzi de magistratul Gheorghe Balan. Așa-numiții garanți ai lui Andronachi sunt un preot, doi primari din raionul Cahul și o pensionară.

Adunarea Populară de la Comrat a respins pentru a treia oară aprobarea executivului local, propus de bașcanul Evghenia Guțul. Aleșii din autonomia găgăuză au respins demersul bașcanului deoarece ar exista probleme în lista prezentată de ea. Nelipsite au fost protestele susținătorilor lui Guțul.

În cazul celui mai negru scenariu pentru Republica Moldova, România va fi prima care ne va fi alături. Declarația a fost făcută de ministrul Apărării de la Chișinău, Anatolie Nosatâi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie