Jurnalul orei 19, 3 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 3 noiembrie 2022, 21:28 | 916

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. ”Doi arginți”, motiv de ceartă în Parlament! Deputatul PAS Igor Chiriac l-a acuzat de trădare pe deputatul comunist Constantin Starîș. Replicile pe care și le-au dat cei doi s-au transformat într-un scandal general. De la ce a pornit totul, vă spunem la știri.

2. Deconectarea consumatorilor casnici de la sursa de gaze, căldură și electricitate ar putea fi interzisă în perioada rece a anului. Un proiect de lege în acest sens a fost votat în prima lectură de legislativ. Detalii, imediat.

3. Sechestru de 26 de milioane de lei a fost aplicat pe averea fostului deputat democrat, extrădat ieri din Ucraina, Vladimir Andronachi. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Andronachi figurează în dosarele „Frauda bancară” și ”Metalferos”, dar se declară nevinovat.

4. Oamenii din Naslavcea, raionul Ocnița, care s-au pomenit cu ferestrele sparte și acoperișurile locuințelor deteriorate, după ce o rachetă rusească a fost doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean, vor primi ajutoare din partea autorităților locale. Vă spunem în câteva clipe despre ce este vorba.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie