Jurnalul orei 19, 11 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 11 aprilie 2023, 19:54 | 1190

Prezentat de Eugenia Apostu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Scandal la Curtea de Conturi. O angajată a instituției susține că președintele acesteia, Marian Lupu, i-ar fi făcut avansuri indecente. Mai mult, aceasta s-a pomenit cu un dosar disciplinar.

Plouă afară, plouă și în troleibuze. Mai mulți locuitori ai Chișinăului au fost nevoiți să circule astăzi în troleibuze „ciuruite”, care nu prea i-au protejat de ploaie. Responsabilii de la Regia Transport Electric s-au autosesizat, dar spun că troleibuzele sunt mereu verificate și menținute într-o stare tehnică satisfăcătoare.

Simbolurile agresiunii ruse asupra Ucrainei, literele Z și V, dar și faimoasa panglică negru-oranj pot fi purtate deschis, atât timp cât nu promovează agresiunea militară rusă. Decizia a fost luată de Curtea Constituțională, după ce un grup de deputați socialiști au contestat la Înalta Curte prevederile legale, adoptate acum un an, de către deputații PAS.

Încă o tragedie marchează Statele Unite ale Americii. Un angajat al unei bănci din orașul Louisville a ucis cinci colegi și a rănit alte nouă persoane la locul său de muncă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie