Internetul, pe înțelesul bunicilor
Social 22 octombrie 2019, 21:17 | 1787

Daca acum cativa ani, doar tinerii erau cunoscatori si utilizatori ai retelelor de socializare, in prezent putem observa tot mai multi oameni in varsta cu telefoane performante, care stiu ce inseamna internetul si ce avantaje ofera acesta. Mai mult, in orasul Telenesti exista o „Universitate a bunicilor”, unde sunt studiate tehnologiile avansate. Acolo a ajuns si o echipa a postului nostru de televiziune. Detalii despre cursurile predate la Telenesti aflati in cele ce urmeaza.

Maria are 64 de ani și deține un telefon performant de câțiva ani. Este la curent cu toate noutățile și are descarcate în smartphone cele mai populare aplicații.

Cornelia are 81 de ani și este cea mai în vârstă elevă de aici. Chiar dacă nu are un smartphone, știe că internetul în zilele noastre este indispensabil.

La lecția predată, pensionarele au învățat un nou termen - sexting, termenul ce se referă la trimiterea de SMS-uri, fotografii sau filmulețe erotice prin intermediul telefonului mobil. Am încercat și noi să facem un test pentru a vedea ce părere au vârstnicii despre plasarea pozelor indecente pe internet.

La „Universitatea bunicilor”, femeile în vârstă învață despre subiectele esențiale din tehnologie și viața online.

Femeile se adună aici o dată în săptămână. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie