Jurnalul orei 19, 15 August
Jurnalul orei 19:00 15 august 2023, 20:15 | 799

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Moscova s-a arătat supărată de decizia Chișinăului privind expulzarea a 45 de angajați ai Ambasadei Federației Ruse și a calificat acțiunile autorităților drept un gest neprietenos care va avea consecințe.

Cel puțin trei persoane cu funcții de răspundere vor fi sancționate în cazul păcurii îngropate la „Termoelectrica”. O anchetă realizată la întreprinderea de stat a arătat că scurgerea de păcură a avut loc din cauza unei fisuri la o conductă cu abur. Ce acțiuni necorespunzătoare ar fi întreprins angajații „Termoelectrica”, vedeți la știri!

Scandal în incinta Primăriei orașului Sângerei, unde a avut loc o întâlnire a șefei statului, Maia Sandu, cu reprezentanții mediului de afaceri. Fostul consilier PAS Oleg Cernei s-a arătat indignat de faptul că i-a fost îngrădit accesul în sala de ședințe.

Cel puțin 35 de oameni au murit, inclusiv trei copii, în urma unei explozii devastatoare care s-a produs aseară la o benzinărie din Daghestan, în sudul Rusiei. A fost nevoie de intervenția a peste 260 de pompieri pentru a stinge focul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie