Jurnalul orei 19, 9 Mai
Jurnalul orei 19:00 9 mai 2023, 20:05 | 788

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Mai mulți oameni organizați de opoziția pro-rusă au defilat astăzi pe străzile Chișinăului cu drapele roșii, portrete ale lui Stalin și cu panglica negru-oranj, interzisă prin lege. Marșul a fost dirijat, de la un capăt la altul, de către fostul președinte Igor Dodon, care, la fel, și-a pus în piept panglica bicoloră. Umbrele trecutului sovietic și-au făcut simțită prezența și pe străzile municipiului Bălți.

Poliția a sesizat Comisia electorală de la Comrat despre neregulile admise de Partidul Șor în campania pentru alegerile bașcanului autonomiei găgăuze, iar la Chișinău, Curtea Constituțională va examina sesizarea Guvernului privind verificarea constituționalității formațiunii condusă de Ilan Șor.

Controale inopinate cu „mașini capcană” la benzinării. Verificările au fost desfășurate după o serie de reclamații din partea consumatorilor care au atras atenția că au fost trași pe sfoară la cantitatea combustibilului turnat în rezervor.

Jurnal TV revine cu partidele din Champions League! De la ora 22:00 postul nostru de televiziune va transmite, în direct, manșa tur a semifinalei dintre Real Madrid și Manchester City.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie