Meteo, 4 Octombrie
Meteo 4 octombrie 2023, 20:31 | 357

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 17 si plus 22 de grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 10 grade. Meteorologii anunta cer variabil, fara precipitatii. Plus 20 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi plus 13, iar vantul nord-vestic va sufla cu rafale de pana la 9 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 17, plus 18 de grade, in cele sudice acestea se vor situa inte plus 21 si plus 22 de grade, noaptea mercurul din termomere va cobori pana la plus 14, plus 15 grade.

Sa urmarim prognoza meteo in Romania. Plus 26 de grade se vor atesta la Bucuresti si la Craiova. Plus 22 de grade se vor inregistra in orasele Iasi, Cluj si Constanta. Cu un grad mai cald va fi la Timisoara.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 31 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Innorat va fi la Londra si la Amsterdam, cu plus 19 si plus 17 grade. In mare parte innorat va fi la Paris, maximele nu vor depasi 21 de grade. La Roma se vor atesta plus 28 de grade. Se prevede cer variabil la Viena si la Berlin. Insorit va fi la Atena, la Kiev partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie