Bărbat înjunghiat în plină stradă
Social 18 martie 2019, 18:03 | 1325

Un bărbat de 38 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de către o altă persoană în plină stradă.

Un bărbat de 38 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de către o altă persoană în plină stradă. Nenorocirea a avut loc ieri în orașul Bălți. Mai mulţi informaţii aflați din următorul grupaj de știri. 

Potrivit poliției, între victimă și un tânăr ar fi izbucnit un conflict. La un moment dat, cel de-al doilea bărbat a scos un cuțit și l-a lovit pe primul în piept, după care a fugit de la fața locului. Ceva mai târziu, agresorul a fost prins de polițiști, care au constatat că tânărul de 28 de ani a mai fost judecat anterior. Victima este internată în stare gravă la Spitalul Clinic Municipal din Bălți. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru huliganism. Dacă suspectul va fi găsit vinovat, el riscă până la șapte ani de închisoare.

Un alt bărbat, în vârstă de 55 de ani, a ajuns la spital după ce în gospodăria acestuia a explodat o butElie de gaz. Tragedia s-a produs în satul Ocnița din acelaşi raion. În urma deflagraţiei, locuința a fost distrusă în proporție de 30 la sută, iar proprietarul ei a suferit arsuri de gradul trei. El a fost transportat în stare gravă la spitalul raional. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cauza exploziei urmează să fie stabilită. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie