Image-Description
Ceban cere demisia șefului Direcției Comerț de la Primăria Chișinău, pentru un dinozaur instalat în PMAN
Social 14 decembrie 2019, 14:00 | 4753

Reptila uriașă instalată zilele trecute chiar lângă pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, a stârnit controverse dar și solicitărie de demisie. După ce oamenii s-au arătat nemulțumiți, primarul general al capitalei, Ion Ceban, a cerut demisia șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi.

Mai multe imagini cu dinozaurul uriaș din PMAN au fost plasate pe rețelele sociale iar internauții au ținut să comenteze că acesta este înfricoșător și că nu își are locul acolo.

„În centru, lângă pomul de Crăciun, au instalat ... un umflat ..în general, acum există o șopârlă mare și groaznică”, a comentat un chișinăuiean.

Despre aceasta primarul a anunțat printr-un mesaj pe Facebook, în care menționează că așteaptă cererea de demisie a lui Marcel Zambițchi până luni.

„Marcel Zambițchi a treia săpăamână vorbim despre faptul că în piață nu trebuie să fie favelă peste favelă. Fără пристройкэ și mansardă, fără prea multe elemente adunate unul peste altul. Rog demisia benevola de luni. Dna Steluţa Mitriuc cum am vorbit ieri, faceți regulă estetică și funcțională acolo. Aveți termen până pe 21.12 când se lansează târgul de Crăciun”, a precizat Ceban.

Amintim că săptămâna trecută Marcel Zambițchi a primit o avertizare din partea lui Ceban în legătură cu caruselul erotic adus în PMAN, care a creat revoltă în rândul părinților din cauza imaginilor indecente cu fete goale imprimate pe carusel. Zambițchi a fost avertizat atunci că își va pierde fotoliul dacă se vor mai întâmpla astfel de incidente.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie