Crește singură șase nepoți
Social 8 martie 2024, 20:08 | 287

Pavlina Cobzac din raionul Strășeni se chinuie să crească singură șase nepoți, ale căror mamă ducea un mod de viață amoral și obișnuia să plece de acasă, fără să spună cuiva încotro se duce. Acum trei ani, Pavlina Cobzac i-a găsit pe nepoți bolnavi și înfometați. Destăinuirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Femeile vorbesc”.

PAVLINA COBZAC: "A născut al șaselea copil Maria și s-au pornit problemele mai mari. Ea, când primea banii, pleca de acasă, nu venea acasă, se ducea cu săptămânile și el stătea cu copiii. Se începeau problemele între ei."

Pavlina Cobzac din raionul Strășeni crește singură șase nepoți. Mama copiilor era mai toată vremea cu paharul în mână și obișnuia să plece de acasă, fără a spune cuiva încotro se duce. Tatăl micuților a ajuns la pușcărie. Acum trei ani, Pavlina Cobzac i-a găsit pe nepoți bolnavi, înfometați și i-a luat în grija sa.

PAVLINA COBZAC: "Copii erau singuri și întrebam: „unde-i mama? unde-i tata?” și ei nu știau. Copiii nu frecventau grădinița sau școala. Ei se încălzeau cu câini, 2 pisici, se jucau cu ei până adormeau, era zi de zi, pentru că ea nu stătea acasă. Copilul nu avea cu ce face focul, se culca flămând."

Cum se descurcă femeia cu cei șase nepoți, aflați duminică, de la ora 18.00, la „Femeile vorbesc”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie